2 juni Dag van de bouw

Aanstaande zaterdag 2 juli is het wederom de Dag van de Bouw, Bouwgroep De Nijs-Soffers wil het publiek de kans geven om twee van hun projecten te bezichtigen. Normaal mag publiek niet op de bouw komen, dus dit is een mooie kans.

Algemeen Burger Gasthuis
Eén van de opengestelde projecten is het ABG, Algemeen Burger Gasthuis, in Bergen op Zoom. Dit Rijksmonument is in 1880-1881 gebouwd en in 2017 is dit door De Nijs – Soffers aangekocht. Zij hebben hier, met respect voor het verleden, 8 appartementen en 2 penthouses in gerealiseerd. Inmiddels is het project zo goed als afgerond en dit is voor u een mooie gelegenheid om eens rond te kijken in dit historische erfgoed.

De Lindenburgh in Steenbergen

In samenwerking met tanteLouise stelt Bouwgroep De Nijs-Soffers ook het bouwterrein van De Lindenburgh in Steenbergen open. Dit is een heel ander type project als het ABG, waar het een “vernieuwbouw” betreft, is dit een nieuwbouw project. Op deze locatie wordt een volledig nieuw woon-zorggebouw gerealiseerd met de allernieuwste technologieën voor de zorg. Zeker voor toekomstige werknemers, buurtbewoners en familieleden van toekomstige bewoners is het leuk om hier een kijkje te nemen.

ABG – Van Dedemstraat 11 te Bergen op Zoom

De Lindenburg – Lindenburghlaan 7 – Steenbergen (NB)

Meer berichten