Foto: onbekend

Laurel & Hardy weekend in Tapperij de Kroon uitverkocht!

Het jaarlijkse Laurel & Hardy weekend dat georganiseerd word door de Jitterbugs Tent, dat de naam Sondayz draagt, is dit Pinksterweekend in en rondom Tapperij de Kroon. Er komen deelnemers uit diverse landen zoals Denemarken, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De Jitterbugs Tent is een onderdeel van de wereldwijde organisatie “The Sons Of The Desert”, vernoemd naar de gelijknamige film van het duo. De bijeenkomsten zijn wereldwijd. Het is al weer de derde editie van de Laurel & Hardy Sondayz die dit maal in het teken staat van de film Swiss Miss. In deze film proberen Laurel & Hardy muizenvallen te verkopen in Zwitserland. Onder de noemer: “Het oktoberfest is nog nooit zo vroeg geweest” heeft de club die al bijna 28 jaar actief is vorig jaar het evenement al aangekondigd. Een waar “Meifest” is het dit maal met alle facetten van het oktoberfest! Naast films kunnen de deelnemers aan dit weekend tal van andere activiteiten verwachten. Socializen is misschien wel het belangrijkste, want om dit onderdeel staat de Bergse club van Dikke en Dunne liefhebbers wereldwijd bekend. Er is een quiz, loterij, spelletjes, de Laurel & Hardy Olympics, tributes en memorabilia verkoop. Verder live optredens van o.a. mentalist/illusionist Rafael, de Essener muzikanten en het Sons entertainment, wat ingevuld word door deelnemers. Het weekend is een lust voor de diehard Laurel & Hardy liefhebber. Het programma begint op zaterdag 19 mei en zal zondag 20 mei na middernacht ten einde zijn.

Beide dagen is diner inbegrepen en op de zondag zelfs een lunch. Alle deelnemers ontvangen een goodie-bag . Omdat het evenement al een jaar gepromoot werd op de website van de Laurel & Hardy club is het al enige tijd uitverkocht. De club heeft aangekondigd om op facebook live te gaan tijdens dit weekend voor de liefhebbers die geen kaartje hebben weten te bemachtigen.

Inmiddels heeft de club ook al de datum bekend gemaakt voor de volgende Sondayz. Deze zal in samenhang met de Europese conventie van Laurel en Hardy niet met Pinksteren plaats vinden maar eenmalig op 19 en 20 oktober. De voorverkoop voor dit evenement zal volgende maand al van start gaan.

De Jitterbugs tent is op het internet te vinden op : www.jitterbugstent.nl en op facebook op: https://www.facebook.com/Jitterbugs.Tent.Netherlands/

Meer berichten