Organsiatoren Christian en Querijn voor De Karmel. FOTO: MARLIEKE BEETS
Organsiatoren Christian en Querijn voor De Karmel. FOTO: MARLIEKE BEETS

9 juni beweegdag senioren onder leiding Olga Commandeur

Zaterdag 9 juni organiseren Querijn Beets & Christian Stoel (iveas) een beweegdag voor senioren (50+) in sporthal De Karmel in Bergen op Zoom.

“Maatschappelijk betrokken bezig zijn, is iets wat bij ons beide tot de belangrijkste drijfveren behoort”, vertellen Querijn en Christian. “Wij zijn beide enthousiaste sporters en zien in onze omgeving elke keer opnieuw hoe sporten naast de gezondheid, ook de sociale contacten tussen mensen bevordert. Vanuit deze achtergrond zijn wij vol enthousiasme aan de slag gegaan om een sportactiviteit op te zetten die er nog niet was: een beweegdag voor senioren vanaf 50+.

Verschillende maatschappelijk betrokken organisaties, zoals WijZijnTraverse, BAS Boz, en sportieve ondernemers in de gemeente Bergen op Zoom werden eveneens enthousiast bij het beeld van deze dag. Zodoende zijn Jac van Elshout ( Jac Danst), Tony Stewart ( Tai Chi 4you) en Roohin Osmani (personal fitness) bereid gevonden om workshops op hun vakgebied te geven. Als klap op de vuurpijl verzorgt de bekende oud-atlete en presentatrice Olga Commandeur (Nederland in beweging) het ochtendprogramma!

“Het liefst willen we De Karmel dan ook zo vol mogelijk krijgen. Sporten alleen is aardig, maar hoe meer mensen, hoe gezelliger het zal zijn. Zodoende willen we een ieder dan ook van harte uitnodigen om op 9 juni te komen.” De ochtend begint om 10.00 en zal rond 16.00 afgelopen zijn. Bovendien is een lunch inbegrepen. Voor meer informatie en inschrijven verwijzen we u graag naar de website www.iveas.nl.

Meer berichten