Een aantal deelnemers van de dagbesteding van Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord dat werken exposeert in de Steenbergse Kleine Kerkstraat.
Een aantal deelnemers van de dagbesteding van Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord dat werken exposeert in de Steenbergse Kleine Kerkstraat.

Kunstforum toont kunst van dagbesteding bij Kakelbont!

STEENBERGEN - Sinds begin deze maand is er in de Kleine Kerkstraat in Steenbergen een nieuwe etalage-expositie te bewonderen van Kunstforum. Via hun 'kijkdoos'-formule laten deelnemers van de dagbesteding van Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord daar nog tot eind juli hun kunstwerken aan het publiek zien. De bijzondere exposanten van deze bijzondere kunst in de Kleine Kerkstraat zijn Wies van Bergen, Annie Jongenelen, Marleen Wilmint, Annette Traets, Dorien Janssen en Sjef Stolk.

,,Per jaargetijde wordt er door de deelnemers van de dagbesteding gewerkt aan een onderwerp dat van toepassing is op die tijd van het jaar. Ze maken met heel veel plezier en enthousiasme mooie creaties om het thuis gezellig te maken, zoals bijvoorbeeld met de kerst, met Pasen en met carnaval. Iedereen maakt wat bij de persoon past en waar ze ook iets van hun creativiteit in kwijt kunnen. Er wordt - met vaal heel verrassende resultaten - geschilderd, een van de deelnemers maakt mooie etsen die de moeite waard zijn, en ook van koffiecups worden fraaie creaties gemaakt. Verder worden door deelnemers ook mooie haak- en breiwerkjes gemaakt. Wie belangstelling heeft voor een van de geëxposeerde werken, of meer wil weten over de Zorghoeve Kakelbont, kan ons altijd via: info@zorghoevekakelbont.nl, een mailtje sturen, of kijken op www.zorghoevekakelbont.nl'', aldus de zorghoeve. Ben je eigenaar van een leeg winkelpand in Steenbergen en wil je ook iedere drie maanden een steeds wisselende, mooi aangeklede etalage? Of ben je een kunstenaar, en wil jij je werk heel graag laten zien aan een groot publiek? Neem dan via: steenbergen@kunstforum.nu, vrijblijvend contact op. En wil je nog meer weten over Kunstforum? Kijk dan eens op de site www.kunstforum.nu.

Meer berichten