Richard de Wit, Jan van Egeraat en Paul Paassens (v.l.n.r.) houden een grote reünie.  FOTO: SONN FRANKEN
Richard de Wit, Jan van Egeraat en Paul Paassens (v.l.n.r.) houden een grote reünie. FOTO: SONN FRANKEN (Foto: Sonn Franken)

Zaterdag 20 oktober reünie van Van Egeraat Transport

BERGEN OP ZOOM - Medio 2006 ging Van Egeraat Transport ter ziele, tot verdriet van iedereen. Het bedrijf had een intiem karakter van 'ons kent ons', en een erg actieve personeelsvereniging die ooit ruim 100 leden telde. Er werd veel gedaan, mede ook omdat directeur Walter van Egeraat het erg belangrijk vond dat de onderlinge band hecht bleef. Na de teloorgang van het Bergse transportbedrijf, verloor men elkaar uit 't oog. Drie voormalig bestuursleden van de personeelsvereniging vinden het zonde dat de hechte band verwaterd is. ,,We komen nog wel 'ns iemand tegen via Facebook en dan klinkt altijd de opmerking: 'We motte elkaar nog 's zien!'. Daarom ook hebben we nu de knoop doorgehakt. We gaan een reünie organiseren.'''

Zaterdag 20 oktober hopen zij erg veel oud-werknemers om halfdrie te kunnen begroeten in café De Saeck aan de Korte Bosstraat 1. Ook de familie Van Egeraat zelf zal worden uitgenodigd en op Facebook wordt er een speciale evenementenpagina aangemaakt, waar het allerlaatste nieuws van de reünie te vinden zal zijn.

Iedereen die bij Van Egeraat gewerkt heeft, of lid was van de personeelsvereniging, kan zich aanmelden bij Jan van Egeraat aan de Kloosterstraat 69 in Bergen op Zoom, of via: egeraatjan@home.nl.

,,Ook zoeken we nog oude foto's van Van Egeraat. Dit kunnen foto's van het werk zijn, maar ook van een van de uitstapjes van de personeelsvereniging. Alles is welkom en je kunt je beelden digitaal aanleveren bij Jan van Egeraat.''

Meer berichten