Basisschool De Aanloop voetbalkampioen!

De ‘F-jes’ uit groep 3 en 4 van basisschool De Aanloop hebben woensdag 11 april àlle wedstrijden gewonnen op het paasvoetbaltoernooi te sportpark Rozenoord. Wat een superprestatie! Mede door de sfeer en de goede organisatie is het toernooi een groot succes geworden.

Sem, één van de winnaars uit groep 3, vertelt dat hij het erg leuk vond om mee te doen. In de finale had hij zelfs een mooi doelpunt gemaakt! Ook vond hij het grappig om tegen zijn oude school te voetballen. Olivier en Karan, uit groep 4, vonden het ook fantastisch gaan en waren blij met de posities die ze hadden. De spelers mochten een grote beker in ontvangst nemen. En die mooie beker hebben ze vanochtend tijdens de huldiging trots laten zien aan alle kinderen en ouders van de Aanloop. Want als je voetbalkampioen bent geworden, dan moet er een feestje gevierd worden! Ook alle andere paastoernooideelnemers zijn lekker in het zonnetje gezet, want op de Aanloop kennen we alleen maar winnaars!

Namens De Aanloop willen we nogmaals de goede organisatie, onze trainers, spelers én supporters bedanken voor het spetterende toernooi!

Meer berichten