Gratis kookworkshops voor jonge mantelzorgers

Met allerlei lekkere ingrediënten en kleine zelfgemaakte bijgerechtjes maken we een heerlijke maaltijd. En het is niet compleet zonder toetje! Dit alles gaan we natuurlijk samen op eten. De workshops zijn speciaal voor jongeren tussen 8 en 21 jaar die samen wonen met een chronisch zieke of gehandicapte ouder, broer(tje) of zus(je) in Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen.

De Mantelzorg Steunpunten van de Brabantse wal organiseren samen ontspannende activiteiten voor deze jongeren. En nu dus deze koookworkshops waarbij de jonge mantelzorgers 3x samen aan de slag in de keuken. Hoe leuk is het om samen een lekkere en vooral niet te ingewikkelde maaltijd in elkaar te zetten. In iedere gemeente gaan we een keer aan de slag. De VMBO scholen Steenspil in Halsteren, R@velijncollege in Steenbergen en Zuidwesthoek college in Ossendrecht zijn hiervoor gastlocatie en ontvangen ons met open armen.

De kookworkshops zijn op de volgende dagen:

20-4-18 in het Zuidwesthoek college, Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan 201 Ossendrecht

22-6-18 in de Steenspil Steenspil 46 Halsteren Halsteren

5-10-18 in het R@velijncollege, Ravelijnstraat 2a Steenbergen

Ben jij die jonge mantelzorger en wil je graag samen koken en eten natuurlijk, meld je dan aan bij het mantelzorgsteunpunt bij jou in de gemeente. Je kan je aanmelden voor alle bijeenkomsten, vervoer wordt geregeld als het nodig is. Of je kunt je aanmelden voor 1 of 2 van de bijeenkomsten. We zien je graag!

Bergen op Zoom         Marloes Rutten                aanmelden@mantelzorgboz.nl 0657062848

Steenbergen                 Joyce Joosen                 0167-541137

Woensdrecht                 Lenny Winkel                 0164-672049

Meer berichten