Mini-workshops in 't Blickvelt

Woensdrecht - Zondag 15 april wordt er een grote voorjaarsmarkt georganiseert in het centrum van Woensdrecht. Het belooft een dag vol gezelligheid te gaan worden. Dorpspunt ’t Blickvelt ligt precies midden in dat centrum, dus natuurlijk zijn zij op de voorjaarsmarkt ook actief.

De fanatieke vrijwilligers hebben rond de tafel gezeten en kwamen erachter dat ze allemaal best creatief zijn. Daarom is er besloten wat met die creativiteit te gaan doen . En de markt is daar een ideale gelegenheid voor. Van 11.00- 14.00 uur kun je in het Dorpspunt terecht om mee te doen met diversen mini-workshops. Van armbandjes maken tot aan bloemschikken, en van kaarten maken tot aan haken. En aan dat alles zijn geen kosten verbonden. En het is leuk voor groot en klein.

Natuurlijk kan iedereen er deze dag terecht voor een bakje koffie met wat lekkers. Bij goed weer is er een terras buiten ,maar ook binnen is het goed toeven. En niet alleen deze zondag is er bij het Dorpspunt wat te beleven. Ook door de week is er volop te doen. Kaarten, biljarten, bloemschikken, lunchen en nog veel meer. En sinds kort kun je er ook terecht op woensdagmorgen van 10.00- 12.00 uur. ALTIJD GEZELLIG.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirian, tel. 06-81390749 of mail naar miriangoorden@telfort.nl

Meer berichten