Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 maart zal Stichting BOV in de Maagd in Bergen op Zoom de musical De Producers brengen. De afgelopen zondag was hiervoor de laatste orkestrepetitie. FOTO: DICK VERMAAS
Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 maart zal Stichting BOV in de Maagd in Bergen op Zoom de musical De Producers brengen. De afgelopen zondag was hiervoor de laatste orkestrepetitie. FOTO: DICK VERMAAS (Foto: Dick Vermaas)

De Producers van BOV is op weg naar feestelijke première

BERGEN OP ZOOM - Stichting BOV is op weg naar de feestelijke première van De Producers vrijdagavond 16 maart in de Maagd. Afgelopen weekend was de laatste orkestrepetitie en is het decor al naar de Maagd verhuisd. Het decor en het lichtplan zijn op zich al redenen genoeg om naar De Producers te komen. Tel daar zang, dans, muziek en spel bij op en de Maagd heeft ook dit jaar weer een bijzondere musical in huis die niet gemist mag worden. Omdat de kaartverkoop zeer voortvarend verloopt, geeft de BOV woensdag 21 maart 'n extra voorstelling. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Maagd, of via de website www.demaagd.nl. Meer informatie over De Producers en Stichting BOV vind je op www.stichtingbov.nl.

De Producers gaat over twee theaterproducenten, Max Bialystock en Leo Bloom, die opzettelijk een bijzonder slechte musical uitbrengen om 't geld van de investeerders in eigen zak te kunnen steken. Maar is de musical wel zo slecht? Het verhaal is 'n uitstekend voorbeeld van dwarse humor. Alles wordt op zijn kop gezet: succes is een noodlot en een slechte smaak maakt geld. Het belooft een komisch BOV-avondje te worden. De musical straalt 'n Broadway-sfeer uit.

De musical is geschreven door Mel Brooks die het verhaal baseerde op zijn eigen gelijknamige kluchtfilm uit 1968. De productie won maar liefst 12 Tony Awards. De BOV is de 1e amateurvereniging in Nederland die deze productie speelt. De speeldagen zijn van vrijdag 16 tot en met zondag 25 maart.

Meer berichten