Buddha's in Steenbergen is door Heineken Nederland verkozen als nummer 3 beste horecagelegenheid van Nederland en beste horecagelegenheid uit de regio en wint 'n Bronzen Fust en 'n Gouden Tapknop.
Buddha's in Steenbergen is door Heineken Nederland verkozen als nummer 3 beste horecagelegenheid van Nederland en beste horecagelegenheid uit de regio en wint 'n Bronzen Fust en 'n Gouden Tapknop.

Buddha's: 'Elke dag beste kwaliteit'

Steenbergen - Buddha's in Steenbergen is door Heineken Nederland verkozen als de nummer 3 beste horecagelegenheid van Nederland en beste horecagelegenheid uit de regio Zuidwest Nederland 2017, en wint hiermee 'n Bronzen Fust en een Gouden Tapknop. De prijzen zijn onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heineken Nederland, waarbij er verschillende mystery guests horecazaken beoordelen op kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Het team van Heineken Nederland reikte in Steenbergen de prijzen uit aan Peter Jongenelen, eigenaar van Buddha's: ,,Wij zijn uitermate trots op 't winnen van de Bronzen Fust en de Gouden Tapknop! Het is 't 5e jaar op rij dat wij 'n Tapknop hebben gewonnen en dat maakt ons extra trots. Vanaf aanstaande vrijdag (9 maart) gaan we verder onder een nieuwe naam: Het Hoofdkantoor. 'n Nieuw concept met 'n vernieuwde inrichting van de zaak die is geïnspireerd op de jaren negentig!" De beste 3 horecazaken van Nederland worden bekroond met Gouden, Zilveren en Bronzen Fusten en de beste 3 per regio worden bekroond met Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknoppen. Verder worden Gouden Spatels uitgereikt in de categorieën: beste nieuwkomer, 't beste terras, 't beste eetcafé, beste speciaal biercafé en de beste sportkantine. ,,Peter Jongenelen is een multi-talent, horecaondernemer pur sang en op en top Heineken-fan. Peter en zijn team doen elke keer weer hun uiterste best om iedere gast, zich ook echt gast te laten voelen en uiteindelijk met 'n tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Peter laat zien altijd bezig te zijn met zijn prachtige horecazaak en dus een terechte winnaar is!", aldus Felix Rademakers, accountmanager van Heineken Nederland.

Meer berichten