Rommelmarkt in Huijbergen

De Stichting Rommelmarkt Huijbergen organiseert één keer per jaar een grote rommelmarkt in MFC De Kloek, Prior Borrekenstraat 1. Dit jaar is de rommelmarkt op 17 en 18 maart.

De opbrengst wordt geheel besteed aan kleinschalige goede doelen op plaatsen waar dit geld meer dan welkom en/of nodig is. Zowel plaatselijk als in de derde wereld. De spullen zijn gedurende het voorgaande jaar verzameld, gecontroleerd en gesorteerd, zodat alles in rubrieken te zien is. Huishoudelijk, boeken, glas, speelgoed, cd's dvd's, kleding, schilderijen, sieraden, curiosa, handwerkspullen, electra, computers, gereedschap, teveel om op te noemen en voor elk wat wils. Standhouders zijn er niet. Alles draait op tientallen vrijwilligers. De Kloek bruist gedurende deze twee dagen van activiteit en gezelligheid. Om bij te komen van de speurtocht naar koopjes is het goed toeven in het cafégedeelte van de Kloek.

De toegang tot de rommelmarkt is 1,50 euro. De openingstijden zijn zaterdagmiddag 17 maart van één uur tot vijf uur en zondagmiddag 18 maart van half elf uur tot vier uur.

Meer berichten