Website VIP Bergen op Zoom vernieuwd!

Sinds dit jaar is de site van vrijwillgersinformatiepunt vernieuwd. Helaas stond vorige week in het nieuwsbericht een foutief link vermeld naar de website. Hierbij de juiste: http://www.vrijwilligersinformatiepunt.nl.

Nieuwe vacatures

Sinds vorige week zijn er natuurlijk wel nieuwe vacatures bijgekomen. U kunt weer voor gloednieuwe vacatures inschrijven.

Vrijwilliger/vrijwilligster communicatie bij IVN Groene Zoom in Bergen op Zoom

Wij zoeken een vrijwilliger/vrijwilligster om onze activiteiten onder de aandacht van het publiek en onze leden en donateurs te brengen. Wij maken naast een eigen website en nieuwsbrief gebruik van de lokale media en sociale media als Twitter en Facebook. Onze eigen leden en donateurs informeren wij ook regelmatig per mail over actuele zaken zoals op handen zijnde excursies.
Er is een grote mate van vrijheid om op je eigen wijze invulling te geven aan de functie.
Concreet gaat het om het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:
• Het 2 à 3 maal per maand verzamelen van informatie voor en opstellen en verzenden van persberichten over door de afdeling georganiseerde activiteiten
• Het gemiddeld 1 maal per week opstellen en versturen van e-mails naar de leden
• Het verwerken van verslagen van wandelingen en excursies tot een persbericht.

Begeleider scootmobieltochten in Bergen op Zoom

Wij zijn op zoek naar een scootmobielgebruiker of fietser (M/V), die als begeleider met de scootmobieltochten van scootmobielclub ‘Samen Onderweg’ mee wilt rijden.
De tochten vinden plaats van april tot en met september op de eerste en derde donderdagmiddag van de maand van 13:30 – 16:30 uur. Vertrek Zoomflat.
We zoeken iemand, die uitmuntend met een scootmobiel weet te rijden, de verkeersregels goed kent en ook bereid is tochten mee uit te zetten. Of een fietser, die het leuk vindt samen met de scootmobielers verantwoord op stap te gaan.
De tochten zijn een onderdeel van een leuke club scootmobielgebruikers en vrijwilligers, die elkaar met verschillende activiteiten een paar keer per maand ontmoeten. De meeste activiteiten zijn in en vanuit steunpunt de Zoomflat aan de Stulemeijerlaan.
 

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen of bezoeken.
Bellen naar:        0164-237 056 of 06-4059 8151 (tijdens spreekuren)
Of mail naar:       info@vipbergenopzoom.nl
Spreekuren:        dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 - 16.00 uur
Bezoekadres:        Jacob Obrechtlaan 5, 4611 AP Bergen op Zoom

Meer berichten