Nadat Kaldi Bergen op Zoom uitgeroepen was tot 'Franchisenemer van het jaar 2017' poseerde de trotse winnaar met zijn prijzen voor de foto.
Nadat Kaldi Bergen op Zoom uitgeroepen was tot 'Franchisenemer van het jaar 2017' poseerde de trotse winnaar met zijn prijzen voor de foto.

Kaldi Bergen op Zoom Franchisenemer van 't jaar 2017

Kaldi (in) Bergen op Zoom en Kaldi Mobiel Zwolle zijn uitgeroepen tot de Franchisenemers van het jaar 2017. Deze titel laat zien dat de franchisenemers op meerdere punten uitblinken en dat ze worden gewaardeerd voor hun enthousiasme en voor 't harde werken. Zondag 21 januari was er de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle franchisenemers. Tijdens deze spetterende bijeenkomst in 't Dolfinarium zijn de 'Franchisenemers van het jaar 2017' verkozen. Winnaars van deze titel hebben met trots de wisseltrofeeën en certificaten in ontvangst genomen en zij ontvingen ook een cadeaucheque voor het volgen van een Latte Art-workshop. René Franken van Kaldi Bergen op Zoom ziet de titel van Franchisenemer van het jaar 2017, in de categorie winkels, als een bekroning op zijn harde werken. Hij wordt geëerd, omdat hij een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan 't Vierkantje, het sfeervolle winkelgebied in Bergen op Zoom met verschillende winkels en koffietentjes. Mede door René is 't Vierkantje weer volop in beweging. In het afgelopen jaar heeft hij zijn vestiging zelfs flink uitgebreid, namelijk naar de overkant van de straat. De groeiende koffiecultuur bleef ook voor René niet onopgemerkt en hij speelde hier slim op in. Hij introduceerde daarom ontbijt, lekkere lunches en heerlijke high tea's bij Kaldi. Samen met zijn team zet hij zich elke dag weer in om iedereen te laten genieten van de beste koffies, goede lunch, mooie espressomachines en toebehoren. Jaap de Gruijter van Kaldi Mobiel Zwolle won de titel van Franchisenemer van het jaar 2017 in de categorie mobiel. Hij is in 2016 bij Kaldi begonnen en heeft zich in 'n kleine 2 jaar flink op de kaart gezet. Daarmee draagt hij zijn steentje bij aan 't succes van Kaldi. Door altijd secuur en met veel enthousiasme te werken is hij met recht 'n visitekaartje voor Kaldi te noemen. Ook zijn dochter Carlijn is sinds afgelopen najaar gediplomeerd barista en samen vormen ze een ijzersterk team. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst werd er naast teruggeblikt, ook zeker vooruit gekeken. De te volgen koers van Kaldi werd uitgebreid besproken en de focus bepaald. ,,Wij willen jou namelijk meer dan ooit laten ervaren hoe karakteristieke koffiesmaken 'n perfecte match vormen met jouw smaak, stijl en persoonlijkheid. Kaldi is koffie met karakter en we willen samen met jou op zoek naar de koffie die bij jou past. Ga jij deze zoektocht met ons aan? Kom proeven bij de Kaldi-vestiging bij jou in de buurt'' , zegt Kaldi.

Meer berichten