Tafeltennisvereniging Het Markiezaat

Mè d'éél oew art. Het motto van de vastenavend, maar ook de wijze waarop Markiezaat 1 de eerste competitieronde is begonnen. Een bewogen avond. Een avond met strijd en passie! De eerste thuiswedstrijd eindigde echter in een gelijke puntverdeling tussen de Bergenaren en het bezoekende team uit Geertruidenberg.

Na de eerste drie enkelpartijen stond er een 2-1 voorsprong op het scorebord. Waar Thomas Nipius zijn wedstrijd verloor, wisten zowel Peter Stolk als Danny Bogers de tegenstanders relatief eenvoudig te verslaan. Het dubbel Nipius/Stolk liet vervolgens geen spaan heel van het kansloze dubbel van de opponent.

Met een 3-1 stand stonden er nog zes enkelpartijen op het programma. Stolk toonde zijn uitstekende vorm door relatief eenvoudig alle wedstrijden te winnen. Het werd een unieke combinatie van vorm, talent, trainingsuren en psychologische oorlogsvoering. Bogers en Nipius waren helaas minder succesvol. Hun partijen werden gewonnen door de bezoekers uit Midden-Brabant. De eindstand van 5-5 voelde als een combinatie van een visinstrument en een klein pennetje van afgeplat metaaldraad. In andere woorden was het allemaal net niet.

Senioren
Markiezaat 1 - Smash 1: 5 - 5
Markiezaat 2 - The Back Hands 4: 4 - 6
Markiezaat 3 - Tanaka 4: 5 - 5
Markiezaat 5 - Tanaka 5: 3 - 7
Markiezaat 6 - Tanaka 7: 7 - 3
Markiezaat 4 speelt in een poule van 5 teams en was de eerste ronde vrij.

Junioren
Markiezaat 1 - TIOS '51: 3 - 7
Markiezaat 2 - Waalwijk 2: 5 - 0
Markiezaat 3 speelt in een poule van 5 teams en was de eerste ronde vrij.

Ook interesse om te tafeltennissen? Kom eens langs op dinsdagavond vanaf zeven uur of kijk op ttvhetmarkiezaat.nl.

Meer berichten