Logo gazetbergenopzoom.nl


Het nieuwe afdelingsbestuur gaat zich een jaar lang bezighouden met het organiseren van activiteiten.
Het nieuwe afdelingsbestuur gaat zich een jaar lang bezighouden met het organiseren van activiteiten.

Nieuw afdelingsbestuur Jonge Socialisten Brabant

Maandag 8 januari hebben de leden van de Jonge Socialisten Brabant een nieuw afdelingsbestuur gekozen. De Jonge Socialisten zijn een politieke jongerenorganisatie binnen de Partij van de Arbeid, de organisatie kent circa 200 leden in de provincie Noord-Brabant.

Het nieuwe afdelingsbestuur gaat zich een jaar lang bezighouden met het organiseren van educatieve en activistische activiteiten. Daarnaast zal het afdelingsbestuur zich bezighouden met het ondersteunen van leden die zich voor de komende gemeenteraadsverkiezingen verkiesbaar hebben gesteld in hun woongemeente namens de Partij van de Arbeid. Tenslotte zal dit bestuur verschillende lokale afdelingen van de Partij van de Arbeid in de provincie Noord- Brabant ondersteunen tijdens de campagne.

Het nieuwe bestuur

Adam Ahajaj is de voorzitter van de Jonge Socialisten Brabant, ook is hij nr. 4 op de kandidatenlijst in Bergen op Zoom. Yosje Verwegen is de nieuwe secretaris en tevens bestuurslid bij de PvdA Tilburg. De nieuwe penningmeester is Bor de Kock, van de afdeling Eindhoven. Stan Peters is bestuurslid politiek en tevens nr. 9 op de kandidatenlijst in Den Bosch. Kajetan Michajlow is 't nieuwe bestuurslid campagnes, van de afdeling Giessen. Patrick Schmiermann is bestuurslid leden, van de afdeling Nuenen.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox