Logo gazetbergenopzoom.nl


Is het uw voornemen om vaker te lachen? Dat kan bij de voorstellingen in Podium Kloosterhof met de 3 cabaretiers. Nathalie Baartman komt met haar voorstelling Voest optreden. William Boeva komt met zijn grappige show Reset optreden en Jörgen Raymann komt met Zo Kan Het Ook 2.0.
Is het uw voornemen om vaker te lachen? Dat kan bij de voorstellingen in Podium Kloosterhof met de 3 cabaretiers. Nathalie Baartman komt met haar voorstelling Voest optreden. William Boeva komt met zijn grappige show Reset optreden en Jörgen Raymann komt met Zo Kan Het Ook 2.0.

Voorstellingen in Podium Kloosterhof

,,Wat hebben we een goed begin van theaterseizoen 2017-2018 achter de rug. Met de twee uitverkochte concerten van The High Kings schreven we geschiedenis. Voor het eerst waren er niet alleen gasten uit Nederland en België, maar ook gasten uit Duitsland, Noorwegen, Zweden en de Verenigde Staten in ons theatertje.'' Aldus Marinell Bruys, voorzitter van Podium Kloosterhof. Vrijwilligers van het theater kijken vol verwachting uit naar de 10 voorstellingen in de tweede helft van het theaterseizoen.

Muziek

,,Wij weten dat we onze bezoekers een plezier doen met theaterconcerten'', vertelt Marinell. ,,Daarom staan op vrijdag 19 januari de Def Americans bij ons op de planken met een Johnny Cash Tribute. Op zaterdag 17 maart neemt de energieke band Vezpa het publiek via verhalen mee op reis naar de popmuziek uit de jaren 50 en 60 in hun show From Memphis to Liverpool. Jan Rot treedt op zondag 22 april op met mooie verhalen, fijne hertalingen en eigen liedjes uit de jaren 80 in Seks & Drugs & Rot & Roll. Op zaterdag 12 mei brengt The Fats Domino Tribute Band een eerbetoon aan Fats Domino in het concert Blueberry Hill. Op vrijdag 23 februari is er Hollands Glorie, deze voorstelling draait om het liefdesleven van Van Gogh, Rubens en Rembrandt'', vertelt Marinell.

Toneel en cabaret

Op vrijdag 2 maart speelt theaterproductiehuis Zeelandia de reprise van Coupure, een theaterstuk met 2 acteurs over de watersnoodramp van 1953. Op zaterdag 24 maart brengen het Echt Anwaarps Teater hun nieuwe productie Hotel Mama. Is het uw voornemen om vaker te lachen? Dat kan bij deze cabaretiers. Op zaterdag 3 februari treedt Nathalie Baartman op met haar voorstelling Voest (Twents voor Vuist.) Het gaat over de terugkeer van deze cabaretière naar Twente en over verlangens naar meer zachtheid onder de mensen en naar echt contact. Die vuist maakt ze voor meer vrolijkheid en meer vrede. Voorzitter Marinell Bruys vertelt dat Nathalie Baartman een mini-optreden gaf op de presentatie-avond van Podium Kloosterhof: ,,Toen wist ze de zaal direct voor zich te winnen met haar Twentse accent en haar vermakelijke verhalen, anekdotes en zuivere zangstem.'' Zaterdag 3 maart reist William Boeva uit Antwerpen naar Hoogerheide. ,,William Boeva is een dwerg,'' legt Marinell uit, ''maar wel de grappigste dwerg der Lage Landen en iemand die zijn beperking heeft omgezet tot succes. Hij is grappig en recht voor raap.'' Op zaterdag 14 april is Jörgen Raymann op het podium met Zo Kan Het Ook 2.0.

Kaartverkoop

Meer informatie? Kijk dan op: www.podiumkloosterhof.nl. Of bel: 0164-620221.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox