Halsteren oefent zaterdag 6 januari tegen beloften RKC

De zondagselectie van RKSV Halsteren begint het nieuwe jaar met een pittige oefenwedstrijd tegen de beloften van RKC Waalwijk. Aansluitend op die wedstrijd proosten bestuur, leden, sponsors en supporters op het nieuwe jaar tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in 't Ooievaarsnest. De nieuwjaarsreceptie start rond 15.00 uur en voorzitter Jan van Elzakker zal tijdens de receptie namens het bestuur een nieuwjaarsspeech houden.

De zondagselectie start op donderdag 4 januari de voorbereiding op de tweede helft van de competitie in de hoofdklasse B. Twee dagen later, op zaterdag 6 januari, speelt het tegen de beloften van RKC. Dit team acteert in de reservecompetitie voor tweede elftallen. De wedstrijd tegen de beloften van RKC start om 12.00 uur en wordt gespeeld op sportpark De Beek. De toegang is gratis.

Naast de oefenwedstrijd tegen de beloften van RKC staat op zaterdag 13 januari een vriendschappelijke wedstrijd gepland tegen zaterdaghoofdklasser Achilles Veen. Ook deze oefenwedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Beek. De aanvangstijd is 14.00 uur en de toegang is gratis.

De eerste competitiewedstrijd staat gepland op zondag 21 januari. Dan treden de mannen van trainer Ruud Pennings thuis aan tegen BVC'12 uit Beek-Ubbergen. RKSV Halsteren bezet momenteel de derde plek in de hoofdklasse B op zes punten van koploper OSS'20. Deze wedstrijd begint op de gebruikelijke tijd van 14.30 uur.

Meer berichten