Logo gazetbergenopzoom.nl


10 en 11 maart kunnen clubs, verenigingen en organisaties uit Bergen op Zoom zich tijdens 'OPEN 2018' presenteren aan een breed publiek.
10 en 11 maart kunnen clubs, verenigingen en organisaties uit Bergen op Zoom zich tijdens 'OPEN 2018' presenteren aan een breed publiek.

Doe mee en presenteer je club op 'OPEN 2018'!

BERGEN OP ZOOM - Op 10 en 11 maart staan de Blokstallen 3, Gebouw-T en het Wilhelminaveld bol van de activiteiten voor een breed publiek. Jong en oud kunnen zich komen vermaken rond het Wilhelminaveld bij deze derde editie van het event 'OPEN 2018' van Stichting Facilitair Bedrijf, Gebouw-T en het CKB, waar verenigingen een gratis podium krijgen om zich in de spotlight te zetten voor een breed publiek. Beide dagen kan er van 's ochtends elf uur tot 's middags vijf uur genoten worden van verenigingen en clubs die laten zien wat ze het komende jaar te bieden hebben. Ook organisaties die nog op zoek zijn naar nieuwe leden, zijn van harte welkom. Er zijn optredens, open repetities, demonstraties, stands en workshops, en het wordt een weekend vol entertainment waarbij er, net als vorig jaar, veel bezoekers worden verwacht. De organisatie is in handen van studenten van het Zoomvliet College, Zinc. Events&Leisure, het CKB, Gebouw-T en het FB. Als rode draad is deze derde keer gekozen voor het thema 'next generation'. ,,We mixen bestaande activiteiten met innovatieve en vernieuwende uitingen. Zo wordt het 'n bijzonder en verfrissend programma. Als voorbeeld kan worden genoemd 'n combinatie van hiphop met 'n klassiek orkest of 'n workshop 3D-printen, of zangnummers in combinatie met de popschool'', aldus de organisatie. Je kunt jouw club, organisatie of vereniging tot eind januari opgeven via: communicatie@facilitair-bedrijf.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox