Logo gazetbergenopzoom.nl


Sinterklaas lost zondagochtend weer het startschot voor de jeugdloop van de Surpriseloop van AC Olympia.
Sinterklaas lost zondagochtend weer het startschot voor de jeugdloop van de Surpriseloop van AC Olympia.

3 december Surpriseloop in de Melanen in Halsteren

In natuurgebied de Melanen in Halsteren lost Sinterklaas op zondagochtend 3 december om tien uur het eerste startschot voor de Surpriseloop. De kinderen van alle leeftijden kunnen dan gratis meedoen aan een loop over 850 meter. Eerst doen ze samen met zwarte Piet 'n warming-up. Na het lopen ontvangt iedereen een aardigheidje van de Sint en Piet. De beste drie jongens en meisjes komen op het erepodium te staan.

HALSTEREN - Aansluitend, zo rond tien voor halfelf, is 't dan de beurt aan volwassen prestatielopers en wedstrijdatleten voor de Surpriseloop over 5 en 10 kilometer. In het fraaie gebied is een ronde van 2.500 meter uitgezet. De organisatie van de loop is in handen van 'n nieuwe werkgroep binnen de plaatselijke atletiekvereniging AC Olympia Halsteren.
Inschrijven voor de diverse afstanden kan vanaf kwart over negen tot 'n kwartier voor de start in Monkey Town aan de Langstraat 5 in Halsteren. Alle deelnemers ontvangen 'n surprise bij de finish. Tevens is er 'n verloting onder alle lopers. De prijsuitreiking van de 5 en 10 kilometer is om halftwaalf. Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op beide afstanden bij zowel de mannen als vrouwen. De opbrengst van de loop wordt gedoneerd aan het kindervakantiespel 'Onder de Panne' in Halsteren. De deelname aan de jeugdloop is gratis, deelnemen aan de Surpriseloop over 5 of 10 kilometer kost 5 euro. Start en finish zijn nabij de parkeerplaats bij het speelparadijs Monkey Town.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox