Logo gazetbergenopzoom.nl


Stem op je favoriete goede doel uit Bergen op Zoom

Dertien goede doelen uit Bergen op Zoom meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Bergen op Zoom welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel. Het winkelteam van Specsavers in Bergen op Zoom kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Stemmen kan tot en met 30 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzijgezet. In totaal worden er jaarlijks zo'n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund. Ook Specsavers in Bergen op Zoom draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap. Rob Epker, optiekpartner bij Specsavers in Bergen op Zoom: ,,Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Breng dus snel uw stem uit!"

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn Dagcentrum De Pompon, Flor van Putte Stichting, HL Vakantieweek 2018, KinderVakantieSpel "Onder de Panne", Roeivereniging Aquarius, Senioren Harmonie Harvano, Stichting Jongerenopvang Zeeland, stichting Tinkerbell, Stichting Vigeta, Stichting Visueel Gehandicapen Tandemtochten, Vakantieweek Stichting Happynezz, voedselbank Goed Ontmoet en Wooninitiatief Bergen op Zoom.

Stemmen kan tot en met donderdag 30 november 10.00 uur via de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl. Specsavers Bergen op Zoom kiest vervolgens uit de drie doelen met de meeste stemmen een winnaar. Op 7 december maakt Specsavers Bergen op Zoom bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox