Logo gazetbergenopzoom.nl


De Sint vermoedt dat hij niet genoeg Pieten mee heeft met een Pietendiploma. Daarom opent hij vrijdag 24 november de Pietenschool in Bergen op Zoom.
De Sint vermoedt dat hij niet genoeg Pieten mee heeft met een Pietendiploma. Daarom opent hij vrijdag 24 november de Pietenschool in Bergen op Zoom.

Sinterklaasfeest in het teken van de Pietenschool

Als Sinterklaas en zijn Pieten a.s. zaterdag om half twee de haven in varen is het niet Piratenpiet die opvalt, zoals vermeld in de Gazet editie woensdag 15 november. Hij kwam vorig jaar eenmalig mee naar Nederland.

BERGEN OP ZOOM - Om twee uur vertrekt de stoet van de intocht vanaf de loswal van de Theodorushaven naar de Grote Markt. Met een kleine wijziging in de route: Boerenverdriet - Burgemeester Stulemeijerlaan – Steenbergsestraat - Fortuijnstraat - Grote Markt. Daar heet burgemeester Petter de Sint van harte welkom in de stad. Zondagmiddag, de dag na de intocht, staat het Sint's Muziekspektakel op de agenda van de Sint. Vanaf 14.30 uur presenteren de Pieten in de Stoelemat een leuke muzikale show met alle bekende Sinterklaasliedjes uit Bergen op Zoom. Het entree is gratis. Het is een gezellige boel. Iedereen kan dichtbij de Pieten staan, want er is een grote catwalk gemaakt, tot midden in de zaal. Sint Nicolaas ziet er enorm naar uit de kinderen weer te zien, toch maakt hij zich ook wle wat zorgen dit jaar. Hij heeft vernomen, dat er heel veel nieuwe huizen gebouwd zijn en daarom ook veel nieuwe schoorstenen en er zijn evenzoveel extra pakjes die bij de kinderen gebracht moeten worden. De Sint vermoedt dat hij niet genoeg Pieten mee heeft met een Pietendiploma. Daarom opent hij vrijdag 24 november de Pietenschool in Bergen op Zoom.

reageer als eerste
Meer berichten




Shopbox