Logo gazetbergenopzoom.nl


23 november benefietdiner voor UNICEF

Regionaal comité UNICEF West-Brabant & Tholen houdt op donderdagavond 23 november voor alweer de vierde keer, in samenwerking met en bij de Zoomvliet Hotelschool aan de Meeussenstraat 13 in Bergen op Zoom, een benefietdiner voor UNICEF, met als thema: 'Back to School'. Vanaf zes uur worden de gasten ontvangen met een welkomstdrankje en amuse, waarna het diner start. De prijs voor dit viergangendiner, inclusief een wijnarrangement, bedraagt 55 euro per persoon en het streven is om zeventig couverts uit te zetten.

Gasten kunnen genieten van 'n 4-gangen diner

De keuken tijdens dit benefietdiner zal door eerstejaars studenten niveau 2 en derdejaars studenten niveau 3 worden bemand, onder begeleiding van de docenten. Ook zal de bediening door studenten worden verzorgd, namelijk door tweedejaars studenten niveau 4 Horeca Ondernemer Manager. Het menu is samengesteld door Nilz de Groot en er zijn nog wat plaatsen beschikbaar! Reserveren kan via een mailtje naar: will.goderie@gmail.com.

Nieuwe start op school voor Syrische kinderen

De opbrengst van dit (alweer vierde) benefietdiner op donderdagavond 23 november in de Zoomvliet Hotelschool zet UNICEF in om Syrische kinderen een nieuwe start op school te kunnen geven. Dit doen ze door hen onder meer te voorzien van 'n rugtas gevuld met schriften, pennen, potloden en allerlei andere schoolspullen. Zo wordt het naar school gaan vergemakkelijkt, waarbij de kinderen tevens een veilig gevoel zullen hebben in de klas.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox