Logo gazetbergenopzoom.nl


Installatie 'AAN / UIT' van Weug & Warmoeskerken
Installatie 'AAN / UIT' van Weug & Warmoeskerken (Foto: Ward Warmoeskerken)

Nog twee weken expositie 'AAN / UIT'

Irene Weug en Ward Warmoeskerken exposeren momenteel samen hun installatie ‘AAN / UIT’ in Galerie Arsis. Met hun tentoonstelling nodigen ze mensen uit na te denken over de rol die kleding speelt in hun dagelijks leven en over de vraag wat kleding zegt over je innerlijk en uiterlijk. De tentoonstelling is nog tot en met zondag 26 november te bezoeken.

Irene Weug en Ward Warmoeskerken kennen elkaar al vele jaren, maar hun gezamenlijke passie voor kleding, theater en vertelkunst leidde nu tot de creatie van de installatie ‘AAN / UIT’. Een kunstwerk over kleding die je aan- en uittrekt. Het werk van Irene toont het gedeelte ‘UIT’, het werk van Ward laat juist het gedeelte ‘AAN’ zien.

Vragen die Irene en Ward bij de inrichting van de expositie als leidraad genomen hebben, worden nu aan de toeschouwer gesteld: wat zegt je uiterlijk over je innerlijk? En hoe onderscheid je je met je kelding van de ander? Om die laatste vraag actief te beantwoorden wordt bezoekers gevraagd een foto van zichzelf te maken tussen het werk van Ward. Met die foto’s wordt namelijk meteen duidelijk hoe je eruitziet wanneer je je echt onderscheidt van de ander en van de massa.

De installatie ‘AAN / UIT’ is nog te zien tot en met zondag 26 november 2017. Galerie Arsis (Sint Annastraat 10) is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Meer berichten
Shopbox