Logo gazetbergenopzoom.nl


Foto: Fabiënne De Windt

Darttoernooi "Koppeltoernooi DVW 2017"

Op zondag 19 november ’17 organiseert Dart Vereniging Woensdrecht voor de tweede keer dit jaar een koppel dartstoernooi. Iedereen die graag een potje darts speelt kan samen met een maatje deelnemen aan dit koppel toernooi. Het koppeltoernooi is een gemengd toernooi, voor zowel mannen, vrouwen als jeugd. De koppels mogen dus ook gemengd zijn.

Het koppeltoernooi gaat van start met een poule-systeem en daarna volgt de knock-out ronde. Iedereen maakt kans op een leuke prijs want er wordt gespeeld met een zogenaamde winnaars- en verliezersronde. Er is plaats voor maximaal 65 koppels. Inschrijfgeld bedraagt € 15,- per koppel, te voldoen voor aanvang van het toernooi aan de wedstrijdtafel.

Door diverse omstandigheden heeft DVW besloten om zelf weer de wedstrijdleiding op te pakken in plaats van dit door een extern persoon te laten verzorgen. Hierdoor hebben we het deelnemers aantal van in eerste instantie 104 koppels terug gebracht naar maximaal 65 koppels. Daarom adviseert DVW de deelnemers zich van te voren in te schrijven. Dit kan heel gemakkelijk door het deelnameformulier op de website in te vullen. Inschrijven kan ook op de dag zelf aan de wedstrijdtafel maar er zijn al een groot aantal aanmeldingen binnen, dus als U zeker wilt zijn van een plaatsje kunt U het beste vooraf inschrijven via: http://www.dart-vereniging-woensdrecht.nl/koppeltoernooi-2017/

Het “Koppeltoernooi DVW 2017” vindt plaats in Cafézaal Boulevard aan de Raadhuisstraat 119, 4631 ND te Hoogerheide. De zaal is open vanaf 11.30 uur. Inschrijven ter plaatse kan tot uiterlijk 12.30 uur. Het toernooi start om 13.00 uur.

Via de website en Facebook pagina van Dart Vereniging Woensdrecht worden mensen op de hoogte gehouden van het totaal aantal deelnemers dat zich van te voren heeft ingeschreven. Ook kunt U hier alle informatie terug vinden over het koppeltoernooi en de andere toernooien van Dart Vereniging Woensdrecht.

Tijdens het toernooi kunt U ook informatie inwinnen over een lidmaatschap en competitie spelen bij Dart Vereniging Woensdrecht. Alle informatie is terug te vinden op de website: www.dart-vereniging-woensdrecht.nl

Meer berichten
Shopbox