Logo gazetbergenopzoom.nl


De StartersCentra West-Brabant houden dinsdagmiddag 14 november in de raadzaal van de gemeente Woensdrecht aan de Huijbergseweg een gratis informatiebijeenkomst voor de startende ondernemers.
De StartersCentra West-Brabant houden dinsdagmiddag 14 november in de raadzaal van de gemeente Woensdrecht aan de Huijbergseweg een gratis informatiebijeenkomst voor de startende ondernemers.

Informatiebijeenkomst voor startende ondernemers

HOOGERHEIDE - Wethouders van Woensdrecht, Bergen op Zoom, Steenbergen en Roosendaal ondertekenden 13 september een convenant met de StartersCentra West-Brabant, met als doel het ondernemerschap in de regio te stimuleren en starters op weg te helpen. Om hier concreet invulling aan te geven, houden de StartersCentra op dinsdagmiddag 14 november vanaf drie tot vijf uur in de raadzaal van de gemeente Woensdrecht aan de Huijbergseweg 3 in Hoogerheide een gratis informatiebijeenkomst over het starten van een onderneming. ,,Als je gaat starten met een onderneming, komt er veel op je af'', zegt Koen Oosterwaal, projectleider bij de StartersCentra in West-Brabant. ,,Je moet van alle markten thuis zijn, maar veel zaken zijn onbekend. Dat roept veel vragen op. Daarom houden we jaarlijks 'n informatiebijeenkomst waarin we ingaan op vragen waar startende ondernemers tegenaan lopen. Dit kunnen hele specifieke zijn, gericht op de eigen onderneming, maar ook algemene, bijvoorbeeld over de ondernemingsvorm, 'n huis- vesting, het businessmodel, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de financiële administratie en de Belastingdienst, maar ook op 't gebied van (online) marketing. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die van plan zijn een eigen onderneming te starten of net zijn begonnen. We willen de ondernemers vooral uitnodigen om hun vragen te delen. Zo kunnen ze veel voordeel opdoen en hoeven ze niet alles zelf uit te zoeken. Voor ondernemers die meer kennis willen opdoen, hebben we 'n e-learningprogramma en diverse workshops. Daarover geven we tijdens deze bijeenkomst 'n toelichting.''

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.starterscentrawestbrabant.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox