Klokhuis kinderen komen naar Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De kinderen van Klokhuis Onderneemt bezoeken zaterdag 11 november marketingbureau GRAZImedia.com in Bergen op Zoom. In een bijzondere kidsvoorstelling van het Theater van de Rode Schoentjes (Blokstallen 2B) maken zij van 14.00 tot 16.00 uur kennis met het ondernemerschap.

Klokhuis onderneemt

De serie Het Klokhuis Onderneemt is onderdeel van een crossmediaal project over ondernemen. Doel van het project is kinderen vertrouwd maken met het ondernemerschap en ze te inspireren om zelf ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com: ‘Het Klokhuis Onderneemt is een heel mooi project. Natuurlijk vind ik het supertof dat GRAZImedia.com hieraan mag deelnemen.’

Verhalenverteller

‘We willen de kids graag meegeven hoe leuk het is om verhalenverteller voor organisaties te zijn. Inmiddels behoren we tot de beste contentmarketingbureau’s van Nederland. Tijdens het evenement geef ik kort uitleg hoe we dat hebben bereikt en hoe je als ondernemer landelijke bekendheid kunt creëren.’

Samenwerken aan duurzame omgeving

‘Als ondernemer is het ook belangrijk om samen te werken en je in te zetten voor een duurzame omgeving. Zo hebben we ons eigen initiatief Groene verhalen, waarbij we storytelling toepassen op groene daken en groene speelgelegenheden. Samen kun je veel bereiken. Wij zijn dol op kinderen en op ons werk, dus we gaan er een mooie en bijzondere voorstelling van maken!’

Programma

De inloop is om 14:00 uur en de bijeenkomst start om 14.15 uur, uiteraard met lekkere koekjes en limonade.

Daarna vertelt Patricia Borghouts wat een verhalenverteller voor organisaties doet. Wat moet je doen om één van de bekendste verhalenvertellers van Nederland te worden? En hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf succesvol wordt?

Om 14:35 uur start de GRAZI Kids-Quiz, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Deze quiz staat garant voor veel plezier en wijze ondernemerslessen met een knipoog!

Van 15.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen vrij rondlopen en standjes bezoeken met een smakelijke verrassing. Hoe leer je succesvol bloggen? Hoe zet je social media in voor je bedrijf? En hoe maak je leuke animaties en ontwerpjes?

Aanmelden

Iedereen is meer dan welkom om deze speciale kidsvoorstelling van het Theater van de Rode Schoentjes bij te wonen! En wie weet kom je dan wel op tv!

Aanmelden kan via deze link: https://backstage.hetklokhuis.nl/bedrijven/grazimedia-com

Tot zaterdag 11 november in de Blokstallen 2B in Bergen op Zoom!

Meer berichten