Logo gazetbergenopzoom.nl


Never Down houdt gratis bridgecursus voor beginners

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wilt u uw hersenen fit houden? Houdt u wel van een spelletje? Zin in een gezellig avondje uit? Andere mensen ontmoeten?

Dat komt goed uit! Op donderdag 21 september a.s. gaat de bridgecursus voor beginners van start. De cursus duurt 13 weken. Elke donderdag beginnen we om 19.30 uur en om 22.00 uur is de les afgelopen. De cursus wordt gegeven in Café De Mortier in de Dubbelstraat 66 te Bergen op Zoom. Dit is ook de thuishaven van Bridge Club Never Down. Deze club heeft haar vaste speelavond op de woensdag. U kunt zich met twee aanmelden of alleen, dan zorgen wij voor een partner.

Na deze cursus beheerst u de basis van het bridgespel en kunt u lid worden van de club en zo mee gaan draaien in de competitie en het geleerde in de praktijk brengen.

De club organiseert elk jaar het gezellige dagje Never Down en de Kris Jacobs Memorial Drive t.b.v. De Stichting MS Research. Verder zijn er door het jaar heen speciale interne wedstrijden, zoals de Paasdrive, de Sint Nicolaasdrive, de kerstdrive en de oliebollendrive .

Voor meer informatie over de cursus of de club kunt u contact opnemen met Annemarie Baaten via e-mail op baatenannemarie@gmail.com of bellen met telefoonnummer 06-46353406.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox