Logo gazetbergenopzoom.nl


Gratis workshop Schrijven van een ondernemingsplan

Misschien wel de grootste uitdaging van een startende ondernemer of ZZP'er is het schrijven van een ondernemingsplan. Een goed plan is volledig en concreet, maar bestaat ook weer niet uit onnodig veel woorden. De driedelige workshop Schrijven van een ondernemingsplan van de StartersCentra West-Brabant helpt startende ondernemers om daar invulling aan te geven.

Een ondernemingsplan heb je als ondernemer nodig om jouw plannen te onderbouwen bij de bank of andere investeerders. Voordat zij kapitaal beschikbaar stellen willen zij weten wat je daarmee gaat doen en overtuigd zijn dat jouw onderneming een grote kans van slagen heeft. Maar een ondernemingsplan dwingt je ook om doelen te stellen en je aanpak concreet te maken.

Tijdens de workshop ga je samen met andere ondernemers aan de slag met jouw ondernemingsplan. Je werkt de verschillende onderdelen uit en toetst deze op haalbaarheid. Aan het einde van de workshop heb je jouw ondernemingsplan op papier en weet je welke koers je gaat varen. De workshop sluit af met een pitch van alle deelnemende ondernemers waarin ze hun bedrijf presenteren.

Ondernemers die deze workshop hebben gevolgd waren zeer enthousiast over de invulling. Het heeft hen op weg geholpen om plannen te realiseren. Daarnaast hebben ze geleerd hoe ze plannen kunnen bijstellen als het toch anders loopt.

De workshop wordt gegeven op dinsdag 12, 26 september en 10 oktober 2017 bij de StartersCentra West-Brabant gevestigd in Innovitapark, Oostelijke Havendijk 13 in Roosendaal. Vooraf aanmelden is verplicht. Kijk voor meer informatie op www.starterscentrawestbrabant.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox