Logo gazetbergenopzoom.nl


Foto-expositie Fotogroep NADIR

BERGEN OP ZOOM – Op zaterdag 9 en zondag 10 september exposeert fotogroep NADIR in de Sint Gertrudiskerk te Bergen op Zoom.

Met de jaarlijkse expositie neemt de fotogroep dit jaar deel aan de landelijke Open Monumenten-dagen. Deze dagen worden in de gemeenten van de Brabantse Wal gehouden, onder de noemer ‘Kunsten in de Monumenten’ .

In de sfeervolle ambiance van de Sint Gertrudiskerk aan de Grote Markt in Bergen op Zoom, zal er een verscheidenheid aan fotowerk te zien zijn met als thema Burgers, boeren en buitenlui, komt dat zien! Iedere fotograaf heeft hier een creatieve invulling aan gegeven met eigentijdse resultaten. Daarnaast toont de fotogroep ook een selectie van de foto’s die zijn gemaakt naar aanleiding van de vele activiteiten van de club. Hieronder vallen de reguliere clubavonden, foto-opdrachten en excursies van NADIR. Tevens zijn er een viertal foto-estafetteseries te zien die door de leden zijn samengesteld.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De foto-expositie is op zaterdag en zondag geopend voor het publiek en de toegang is natuurlijk gratis.

Wilt u alvast een voorproefje nemen, bezoek dan ook onze website op www.fotogroep-nadir.nl of facebook-pagina.

Door deelname aan het evenement ‘Kunsten in de Monumenten’ maakt NADIR het voor u eenvoudig om een bezoek aan onze expositie te combineren met de vele culturele activiteiten in Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en Steenbergen. Voor meer informatie omtrent de activiteiten tijdens Kunsten in de Monumenten bezoekt u de website www.kunstenindemonumenten.nl

Openingstijden van de foto-expositie:

Zaterdag 9 september 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 10 september 11.00 tot 17.00 uur

Locatie:

Sint Gertrudiskerk (de Peperbus) te Bergen op Zoom (ingang Kerkstraat).

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox