Logo gazetbergenopzoom.nl


Expositie Jack Withagen

Tot 28 oktober zijn schilderijen van de Bergse schilder Jack Withagen te bezichtigen in Inspire coffee company dat gevestigd is in de Zuivelstraat, in het centrum van Bergen op Zoom.

De meeste schilderijen van de hand van Jack hebben een surrealistisch karakter, waarbij een elegante vrouw vaak een centrale rol vervult in een omgeving die enigszins vreemd overkomt en door de schilder is bedacht. Er is bij veel schilderijen sprake van een connectie met het verre verleden. Ook carnaval en ervaringen, opgedaan tijdens verre reizen, vormen belangrijke inspiratiebronnen.

Jack Withagen heeft zijn middelbare schooltijd doorgebracht op het Mollerlyceum te Bergen op Zoom. Vervolgens heeft hij de pedagogische academie afgerond en is inmiddels lange tijd werkzaam in het voortgezet speciaal onderwijs. Een aantal jaren woonde hij samen met zijn vrouw op het eiland Curacao.

De afgelopen jaren heeft Jack regelmatig in de regio geexposeerd, Zo waren zijn schilderijen dit voorjaar te bezichtigen in La Pucelle Markiezenhof te Bergen op Zoom.

Zie ook de website: www.jackwithagen.nl / www.inspirecoffee.com

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox