Logo gazetbergenopzoom.nl


Gezellige open dag en reunie bij Ons Marieke

Het mooie weer gaf op zaterdag 8 juli extra glans aan de viering van het 15-jarig bestaan van kinderopvang Ons Marieke in Huijbergen.

Kinderen konden de gerenoveerde speelweide uitproberen, het springkussen ervaren, met de dieren van de kinderboerderij knuffelen of zelf door schminken veranderen in een dier. Ouders konden via een expositie zien hoe de kinderen in de afgelopen periode creatief aan het werk zijn geweest en hoe de kinderen worden begeleid en gestimuleerd in hun ontwikkeling tijdens de opvang. Voor de schoolgaande kinderen stond de Playstation en Wii gereed maar de speelweide was op deze dag meer in trek.

Tijdens de receptie en reünie was het vooral gezellig onder de schaduwrijke bomen in de parkachtige omgeving. Met oud-opvangkinderen werden herinneringen opgehaald uit hun tijd bij Ons Marieke. Een van de oud-kinderen bracht zelfs zijn gitaar mee om enkele deuntjes ten gehore te brengen. Uit de vele verhalen was op te maken dat Ons Marieke in de afgelopen 15 jaar veel voor de kinderen , ouders en de lokale gemeenschap heeft betekend.

Rachel van Westen
Reageer als eerste
Meer berichten