Logo gazetbergenopzoom.nl


Rotaryclub Bergen op Zoom Noord verzorgt op zondag 3 september het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity op de Grote Markt in Bergen op Zoom. FOTO: PR
Rotaryclub Bergen op Zoom Noord verzorgt op zondag 3 september het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity op de Grote Markt in Bergen op Zoom. FOTO: PR (Foto: PR)

Dat wordt weer genieten van chroom en wielen op de Markt

Rotaryclub Bergen op Zoom Noord verzorgt op zondag 3 september het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Dit evenement bestaat, naast vele activiteiten op de Grote Markt, uit een rondrit met een behendigheidsproef. Eigenaren van oldtimers, youngtimers, cabrio's of andere bijzondere auto's zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit evenement.

BERGEN OP ZOOM - Een speciale oproep wordt gedaan aan de eigenaren van oldtimers uit de vooroorlogse periode en ook uit de vijftiger en zestiger jaren. Dit geeft altijd weer een extra cachet aan een dergelijke dag. De opstelling van de deelnemende auto's is vanaf 9.30 uur. Onder het genot van een kopje koffie kunnen de deelnemers de andere deelnemende auto's bewonderen. De start voor de rondrit is om 10.30 uur. Lunch wordt onderweg verzorgd op een speciale locatie. In de loop van de middag worden de deelnemers weer terug verwacht. Op de Grote Markt is het dan meestal een gezellige drukte met onder andere muziek van Bill Bounders Orchestra en de bezoekers op de terrassen die al die bijzondere auto's komen bewonderen. Gedurende de hele dag kunnen er rondritten worden gemaakt in de nieuwste Ferrari 812 Superfast (motorinhoud 8 liter, 12 cylinders, heel veel PK's en erg snel) en de nieuwste Porsche. In een speciale, flitsend gele Lamborghini Diablo VT kan zelf gereden worden met een professionele instructeur ernaast die de fijne kneepjes van het Lambo rijden leert.

Voor jongeren, maar eigenlijk voor iedereen zullen er de gehele dag verschillende activiteiten zijn zoals een echte Ferrari Formule 1 waarin met een simulator geracet kan worden op verschillende circuits of racen met radiografisch gestuurde electrische karts. Jongeren kunnen hier hun eerste stappen zetten naar een carrière als Formule 1 coureur. In den Enghel zal een miniracebaan worden uitgezet, zodat er met radiografisch bestuurde model race auto's geracet kan worden. De deelnemers krijgen de mogelijk zelf deze auto's te bedienen. Kortom een speciale dag voor jong en oud of het hele gezin!

Schrijf snel in via onderstaande website, voordat het maximaal aantal deelnemers voor deze dag is bereikt.

www.carsandcharity.nl

Rachel van Westen
Reageer als eerste
Meer berichten