Logo gazetbergenopzoom.nl


De Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier is begonnen met de voorbereidingen voor de tweede editie van de Zuidwesthoek Business Awards in Woensdrecht. FOTO: PR
De Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier is begonnen met de voorbereidingen voor de tweede editie van de Zuidwesthoek Business Awards in Woensdrecht. FOTO: PR (Foto: PR)

Wie wordt ondernemer van het jaar?

De Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier is begonnen met de voorbereidingen voor de tweede editie van de Zuidwesthoek Business Awards in Woensdrecht. Wie wordt de ondernemer van het jaar 2017?

woensdrecht - Na het enorme succes in maart 2016 wordt dit succes voortgezet met wederom een feestelijke avond in het ZuidWestHoek College in Ossendrecht. De business Awards 2017 zullen op die avond worden uitgereikt aan de winnaars van drie categorieën bedrijven. Hoewel de opzet van de avond min of meer gelijk zal zijn, zijn de categorieën voor de bedrijven iets anders om meer verschillende typen ondernemingen een kans te geven. De bedrijven zijn ingedeeld in de categorie Industrie en productiebedrijven, ZZP-ers en Start-ups en Retail en dienstverlening. "Met deze avond willen wij een bijdrage leveren aan de stimulering en bevordering van het ondernemerschap in de regio en speciaal in onze gemeente. Tevens genereren we fondsen voor het steunen van lokale sociale en/of culturele doelen", laat de Lions Club weten. "Met de kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij de eerste editie zijn we aan het bekijken hoe we precies de avond gaan invullen om deze tot een nog groter succes te maken. Succes voor de goede doelen waar we ook mee bezig zijn, succes voor de ondernemers en sponsoren en vooral ook succes voor iedereen die aan deze geweldige avond wil gaan deelnemen en meewerken. Ook zal er weer een jury zijn die bedrijven gaat bezoeken en beoordelen die op een of andere manier genomineerd gaan worden. Op de avond zelf kunt u natuurlijk weer meestemmen. Onze hoofdsponsors hebben al toegezegd weer mee te willen doen en vanuit de gemeente hebben we ook al positieve geluiden gehoord. Ook deze keer zal dit mooie event plaatsvinden op het ZuidWestHoek College en zullen ook weer de nodige HBR leerlingen op die avond hun opleiding in praktijk brengen via ondersteuning in catering en horeca. De catering zal weer van hoog niveau zijn en wederom worden verzorgd door Non Plus Ultra."

Deelnemen?

Bedrijven die willen deelnemen, sponsoren, al of niet gekoppeld aan de reservering van een tafel, en ook individuele deelnemers en supporters kunnen zich melden bij de voorzitter van onze Business Award werkgroep Hanco van den Akker via voorziter@zuidwesthoekbusinessaward.nl Ook voor meer informatie over de komende Business Award 2017 avond kunt u op dit email adres terecht of bezoekt u de website:

www.zuidwesthoekbusinessaward.nl


 

Rachel van Westen
Reageer als eerste
Meer berichten