• Alles

Vrijwilligersmarkt RKSV Halsteren

woensdag 20 februari 18:00 t/m 21:00 uur

Op woensdag 20 februari a.s. organiseert RKSV Halsteren voor de eerste maal een vrijwilligersmarkt. Tijdens deze markt vertellen bestaande clubvrijwilligers wat zij voor de club doen, kunnen belangstellenden kennis nemen van de openstaande vacatures en uitleg krijgen over de verenigingsorganisatie. Ook zal 100% Voetbal met een “kraam” tijdens de vrijwilligersmarkt aanwezig zijn. Onder de nieuw aangemelde vrijwilligers verloot de club daarnaast leuke prijzen.

Tijdens de vrijwilligersmarkt willen we leden, ouders van leden en andere geïnteresseerden enthousiast te maken voor het vrijwilligerswerk bij de club. Zeker – maar niet alleen - voor jongeren biedt vrijwilligerswerk de mogelijkheid om sociale vaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen met bijvoorbeeld werken in teamverband en verantwoordelijkheid nemen.

Bezoekers kunnen tijdens de avond aangeven waar hun belangstelling naar uit gaat en hoeveel tijd ze beschikbaar hebben voor vrijwilligerswerk. De club heeft een overzicht van alle vrijwilligerstaken en zal ook tijdens de avond via interviews clubmensen aan het woord laten over het vrijwilligerswerk. Otto Lagemaat zal de avond als moderator fungeren en via interviews de verschillende aspecten van het verenigingsleven aan de orde stellen.

De vrijwilligersmarkt vindt plaats op woensdagavond 20 februari van 18.00 tot 21.00 uur in de kantine van RSKV Halsteren.


deel deze activiteit

Locatie

Sportpark De Beek
Halsteren
De Beeklaan 37
4661rk


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.