• Alles

Dubbelstrietpereet

zaterdag 16 februari 20:30 t/m zondag 17 maart 1:00 uur

DUBBELSTRIETPEREET

Dit jaar zal op zaterdag 16 februari 2019 al weer voor de 25e keer de Dubbelstrietpereet plaatsvinden in samenwerking met Café Jan Krijnen, Café de Mortier en Café de Kaai. De optredens vinden plaats in de stadsschuur bij BC de Krabbeklutsers.

Ook voor deze editie is weer een uiterst gemotiveerde, maar vooral deskundige jury samengesteld, te weten: Kees Theunisse, Leo Hermans, Wally Sep en Willem Loeff.

Tijdens deze avond zullen diverse dweilbands zich van hun beste kant laten zien en het geheel gaan opluisteren met hun optredens. De bands gaan strijden om de fel begeerde Tante Door Trofee.

Dit jaar staan optredens gepland van o.a. Leutig Spul, Wellek, Dereddeze en Wa d’n uisouwe en Agge T’is Wist (de winnaar van vorig jaar)

Er kunnen zich nog een of twee dweilbands aanmelden voor dit spektakel. Dit kan door een e-mail te sturen naar jmfhopmans@home.nl.

Evenals voorgaande jaren zal de prijsuitreiking gedaan worden door prins Nilles III, die samen met z’n gevolg laat op de avond een bezoek zal brengen aan de Stadsschuur.

Het zal, zoals elk jaar, weer een geweldig spektakel worden en we hopen jullie dan ook allemaal te zien op zaterdag 16 februari a.s..

Aanvang vanaf ca. 21.30 uur in de Stadsschuur, het bouwkot van BC de Krabbeklutsers.

Kijk ook www.facebook.com/krabbeklutsers

B.C. de Krabbeklutsers.


deel deze activiteit

Locatie

Bouwkot de Krabbeklutsers
Bergen op Zoom
Stadsschuur 1
4611gm


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.